24° / 11° Nuboso con tormenta

Salutació de l’alcaldessa

M. Rosa Amorós i Capdevila

6801409E-D048-4FDE-9C4D-F42FFD9CD7E6.jpeg

Ens és molt gratificant donar-vos la benvinguda a la pàgina web de l'Ajuntament d'Isona i Conca Dellà.

Les tecnologies de la informació i la comunicació ja es troben totalment integrades a la nostra vida quotidiana, i és per aquest motiu que aquesta pàgina té com a objectiu apropar l'ajuntament a tots els veïns i veïnes del municipi les 24 hores del dia, i tots els dies de l'any.

La transparència, l'accès a la informació i els tràmits amb l'administració de manera digital han d'esdevenir un dels principals eixos en un govern modern i proper a la ciutadania, i aquesta web és un pas més que fem en aquest sentit.

A la pàgina hi trobareu l'actualitat pel que fa a l'activitat social i cultural del municipi i també ens agradaria que fos de l'interès de totes aquelles persones que volen apropar-se a la nostra realitat. Comptem amb diferents comerços, restauració, petites i mitjanes indústries, algunes vinculades al món del vi o la carn, diferents allotjaments rurals...

En definitiva som un municipi viu, amb pobles acollidors i que compten amb una gran riquesa natural i cultural.

Aquesta plataforma neix amb la voluntat d'actualització contínua, ja que la realitat i les necessitats de les persones que viuen al municipi també és canviant, ja sigui dia a dia o setmana a setmana; per tant treballarem perquè la pàgina web del municipi així ho reflecteixi.

Desitgem que sigui del vostre interès.

Rebeu la més cordial salutació i benvinguda al web del municipi d'Isona i Conca Dellà.

Document Actions